SERVICII - Instruire online

Ce înseamnă Instruire online?

Aceasta este un proces de instruire care se realizează prin intermediul internetului, folosind platforme online specializate. Aceasta poate include o varietate de cursuri și materiale din lista de servicii.

 

De ce online?

Poate fi utilă pentru a reduce costurile și timpul necesare pentru instruire, precum și pentru a facilita instruirea angajaților care lucrează în diferite locații sau care au un program încărcat.

 

Cine poate face instruirea online?

Instruirea online poate fi făcută de aceleași persoane autorizate pe care le-ați contacta și în cazul instruirilor clasice, de cele mai multe ori. Totuși, necesitatea unor soluții software și/sau cunoștințe tehnice îi împiedică pe cei mai mulți să o facă.

ssm
PROCESUL

CARE SUNT PAȘII?

Identificarea nevoilor de
instruire

Primul pas în instruirea online este identificarea nevoilor de instruire. Aceasta poate fi realizată prin evaluarea cunoștințelor și abilităților actuale ale angajaților, prin sondarea feedback-ului și a nevoilor acestora sau prin identificarea lacunelor în cunoștințele lor existente.

 

Evaluarea eficacității instruirii

Odată ce instruirea a fost finalizată, urmează evaluarea eficacității acesteia. Aceasta poate fi realizată prin teste de cunoștințe, sondaje de feedback sau prin monitorizarea impactului instruirii asupra productivității și a reducerii accidentelor la locul de muncă.

 

Elaborarea
conținutului

După identificarea nevoilor de instruire, următorul pas este elaborarea și implementarea conținutului instruirii pentru a oferi toate informațiile utile pe care persoanele instruite trebuie să le rețină.

 

 

Actualizarea
instruirii

Instruirea trebuie să fie actualizată în mod regulat pentru a ține pasul cu schimbările din industrie, tehnologie sau legi și reglementări. Actualizarea instruirii poate fi realizată prin refacerea conținutului, prin adăugarea de noi module sau prin adaptarea instruirii pentru noile nevoi ale angajaților.

NECLARITĂȚI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Instruirea online este un proces de formare care se realizează prin intermediul internetului și a tehnologiilor digitale, cum ar fi platformele de e-learning, videoconferințele sau webinarii.

Avantajele instruirii online includ flexibilitatea, accesul la materiale de învățare în orice moment și de oriunde, economisirea timpului și costurilor de călătorie.

Pentru a participa la instruirea online, aveți nevoie de o conexiune la internet, un dispozitiv compatibil (de exemplu, un computer, o tabletă sau un telefon mobil).

Studiile arată că instruirea online poate fi la fel de eficientă ca cea tradițională în clasă, dacă este concepută și livrată corespunzător. Cu toate acestea, este important să fie luate în considerare nevoile și preferințele individuale ale cursanților.

Durata unei sesiuni de instruire online poate varia de la câteva minute până la câteva ore, în funcție de cursul sau programul de instruire.

Nu ați găsit răspunsul căutat?

Ne puteți contacta și vă vom răspunde cu drag tuturor întrebărilor!

TESTIMONIALE

CLIENȚI MULȚUMIȚI