SERVICII - SU

Ce înseamnă SU?
N.R. Situații de urgență

Situațiile de urgență sunt evenimente sau situații neașteptate și neprevăzute care pun în pericol siguranța oamenilor, a mediului și a bunurilor materiale. Aceste situații pot fi cauzate de incendii, explozii, cutremure, inundații, accidente naturale sau tehnologice, terorism sau alte cauze.

 

De ce trebuie făcute?

Instruirea pentru situații de urgență este esențială pentru a ajuta oamenii să fie pregătiți în fața evenimentelor neașteptate și neprevăzute, care pot pune în pericol viața și proprietatea. Aceasta ajută angajații să înțeleagă riscurile și pericolele specifice din cadrul organizației lor, să identifice semnele de avertizare și să știe cum să răspundă într-un mod adecvat. Instruirea poate include diverse subiecte, precum evacuarea clădirilor, acordarea primului ajutor, utilizarea echipamentelor de siguranță, gestionarea incendiilor și multe altele. Instruirea corespunzătoare pentru situații de urgență ajută la prevenirea rănirilor sau deceselor și minimizarea daunelor materiale în cazul unui incident.

 

Cine le poate face?

Instruirea pentru situații de urgență poate fi realizată de specialiști în domeniu, cum ar fi angajații din cadrul serviciilor de intervenție în caz de urgență, inspectorii de prevenire a incendiilor sau consultanți de securitate și sănătate în muncă. Acești specialiști au experiența și cunoștințele necesare pentru a furniza instruirea și a ajuta organizațiile să își dezvolte capacitățile și să fie pregătite pentru situații de urgență. De asemenea, organizațiile pot angaja și specialiști externi sau pot apela la companii specializate în furnizarea de servicii de instruire și pregătire pentru situații de urgență.

ssm
PROCESUL

CARE SUNT PAȘII?

Evaluarea
riscurilor

Primul pas în prevenirea situațiilor de urgență este evaluarea riscurilor specifice organizației și a tipului de activitate desfășurată. Acest lucru poate include identificarea potențialilor factori de risc, precum incendii, explozii, inundații, cutremure sau alte situații de urgență.

 

 

Formarea
angajațiilor

Un alt pas important este formarea angajaților pentru a fi pregătiți să facă față situațiilor de urgență. Aceasta poate include instruirea lor privind procedurile specifice organizației, practicarea evacuării și pregătirea lor pentru situații de prim ajutor.

 

 

Planificarea și organizarea

Urmează elaborarea planurilor de urgență și procedurilor specifice organizației dumneavoastră, care trebuie să includă modul de raportare a situațiilor de urgență, evacuarea, primul ajutor și comunicarea cu autoritățile. Este important să se dezvolte planuri de urgență personalizate pentru fiecare organizație, care să reflecte nevoile și cerințele specifice ale acesteia.

Testarea și
revizuirea

Ultimul pas este testarea planurilor de urgență prin simularea unor situații de urgență și revizuirea lor în mod regulat pentru a asigura eficacitatea lor. Este important să se actualizeze planurile de urgență pe măsură ce se schimbă circumstanțele organizației sau atunci când apar noi riscuri.

 

NECLARITĂȚI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

O listă cu angajații și un spațiu interior unde putem realiza testarea.

Acest tip de serviciu se realizează periodic, în funcție de tipul de activitate.
Poate fi necesar la 3, 6 sau 12 luni.

Da, trebuie anunțată angajarea de personal nou, întrucât este necesară instruirea și testarea acestuia înaintea începerii muncii propriu zise.

Puteți accesa magazinul nostru pentru eventuale oferte sau ne puteți contacta direct pentru a obține un preț.

Nu ați găsit răspunsul căutat?

Ne puteți contacta și vă vom răspunde cu drag tuturor întrebărilor!

TESTIMONIALE

CLIENȚI MULȚUMIȚI