SERVICII - Verificare online

Ce reprezintă verificarea online?

Ulterior procesului de instruire, verificarea online se referă la procesul prin care se efectuează o evaluare sau o testare a cunoștințelor sau abilităților unei persoane prin intermediul internetului sau al altor tehnologii de comunicare online.

 

De ce online?

Poate fi utilă pentru a reduce costurile și timpul necesare atât pentru instruire cât și pentru verificare. Este soluția ideală în cazul angajaților remote sau pentru situațiile în care este necesară reducerea costului aferent verificării.

 

Cine poate face instruirea online?

Exact ca și în cazul instruirii online, verificarea online poate fi făcută de aceleași persoane autorizate pe care le-ați contacta și în cazul instruirilor sau verificărilor clasice, de cele mai multe ori. Menționăm, totuși, că este necesar un dispozitiv conectat la internet pentru a se realiza verificarea.

ssm
PROCESUL

CARE SUNT PAȘII?

Accesarea
platformei

Pentru a începe procesul de verificare online, trebuie să accesați platforma sau site-ul web indicat de către noi. Acolo veți fi ghidat de către o persoană dedicată și totodată pregătită să realizeze testarea.

 

Parcurgerea procesului de verificare

În acest pas, veți parcurge procesul de verificare propriu-zis, care poate varia în funcție de serviciul pentru care se face verificarea. De exemplu, în cazul verificărilor pentru SSM sau PSI vă vor fi adresate mai multe întrebări individuale.

Identificarea
utilizatorului

Înainte de a începe verificarea, veți fi rugat să vă identificați prin furnizarea unor informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau, în unele cazuri, codul atribuit de către angajator.

 

Finalizarea și
întocmirea raportului

În funcție de volum, la finalul procesului de verificare sau ulterior acestuia, vă va fi comunicat rezultatul sub forma unui raport, urmând a se lua acțiunile necesare remedierii posibilelor probleme.

 

NECLARITĂȚI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Verificarea online este un proces ulterior instruirii care indică nivelul de informații acumulate. Se realizează prin intermediul internetului și a tehnologiilor digitale, cum ar fi platformele de e-learning, sau videoconferințele

Precum în cazul instruirii online avantajele verificării online includ flexibilitatea, accesul la de la distanță, economisirea timpului și costurilor aferente deplasării.

Pentru a participa la verificarea online, aveți nevoie de o conexiune la internet, un dispozitiv compatibil (de exemplu, un computer, o tabletă sau un telefon mobil).

Studiile arată că instruirea online poate fi la fel de eficientă ca cea tradițională în clasă, dacă este concepută și livrată corespunzător. Cu toate acestea, este important să fie luate în considerare nevoile și preferințele individuale ale cursanților.

Durata unei sesiuni de verificare online poate până la 60 de minute, în funcție de cursul sau programul de instruire.

Nu ați găsit răspunsul căutat?

Ne puteți contacta și vă vom răspunde cu drag tuturor întrebărilor!

TESTIMONIALE

CLIENȚI MULȚUMIȚI